Τα καλύτερα της εβδομάδας

Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2018
Η άνοιξη μπήκε και μας βρήκε σε μία ροκ διάθεση! Η στήλη επανέρχεται δυναμικά με πολύ ενδιαφέροντα άρθρα.

Πρώτα από όλα, το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ μας συμβουλεύει πώς να μεγαλώσουμε ένα καλό παιδί. Σε αυτό το άρθρο επισημαίνονται τα αυτονόητα, αλλά πάντα είναι καλό να τα ξαναδιαβάζουμε!

Photo via Pixabay

Mε εντυπωσίασε η δουλειά του Daniel Rozin, καλλιτέχνης ο οποίος φτιάχνει καθρέπτες από το οτιδήποτε! Φοβερά εντυπωσιακό! Την δουλειά του θα την δείτε εδώ. Κάτω από τα έργα, έχει βίντεο που δείχνει πώς φαίνεται το κάθε έργο στην έκθεση.



"Γιατί οι ψυχοθεραπευτές μας ρωτούν για την παιδική  μας ηλικία;" ένα ερώτημα που ίσως να νομίζουμε ότι ξέρουμε την απάντησή του. Σε αυτό το άρθρο, εκτός από την ανάλυση, δίνεται ένα παράδειγμα που τα κάνει όλα κατανοητά. Και ίσως να γίνει τροφή για σκέψη! Διαβάστε το εδώ.

Photo via Pexels

Και μιας που μιλήσαμε για "τροφή για σκέψη" περνάμε στο Project του εκδοτικού οίκου Gutenberg, που προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ 42.000 τίτλους βιβλίων online! Αγαπημένοι βιβλιοφάγοι, ιδού ο παράδεισός σας! Πατήστε εδώ και εδώ.


Photo via Pexels
Και για το τέλος, σας έχω ένα βίντεο που με διασκέδασε πάρα πολύ, και οφείλω να ομολογήσω ότι το άκουσα πάνω από μία φορά! Είναι ξεκάθαρα μία πρόταση διδασκαλίας, που μπαίνει στα υπόψιν!


Καλό Σαββατοκύριακο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.