Τα καλύτερα της εβδομάδας

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 08, 2017


Οι διακοπές τελείωσαν, οι παιδικοί σταθμοί άνοιξαν, και τα σχολεία ανοίγουν επίσημα πια την δευτέρα. Εξού και η παραπάνω φωτογραφία με την ροδιά. Όπως σπάμε κάθε πρωτοχρονιά ρόδι για να πάει καλά η χρονιά, έτσι κι εγώ έβαλα ρόδια, μαζί με το δέντρο για να είμαστε σίγουροι! Η σχολική χρονιά ξεκίνησε και για μας, βάζοντάς μας σιγά σιγά στην χειμωνιάτικη ρουτίνα. Ήταν μια βδομάδα που κύλησε πολύ ήρεμα, νοχελικά, σχεδόν μηχανικά, σαν να μην μεσολάβησε το καλοκαίρι. Περίεργο; Για να δούμε όμως τα καλύτερα για την εβδομάδα που μας πέρασε.

Γιατί η μουσική είναι μια φυσική άσκηση; και με ποιον τρόπο βοηθάει στον συγχρονισμό; Διάβασα αυτό το πραγματικά ενδιαφέρον άρθρο, για το πώς συγχρονίζεται ο εγκέφαλος με τον ρυθμό της μουσικής. 

Ενθουσιάστηκα με την είδηση της επαναλειτουργίας του θεματικού πάρκου του Ευγένιου Τριβιζά στα πλαίσια της Δ.Ε.Θ. Από 3 Νοέμβρη θα μεταφερθεί στο Helexpo Maroussi στην Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ.

Βρήκα επιτέλους την συνταγή που έψαχνα για να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα "γλίτσα". Θα τη δοκιμάσουμε οπωσδήποτε μέσα στο σαββατοκύριακο και θα σας πω εντυπώσεις. Αν όμως την κάνετε κι εσείς, περιμένω και τις δικές σας!



Άκουσα το καινούργιο κανάλι του αγαπημένου φίλου και συνθέτη Dim Vach στο Spotify και μου έφτιαξε την διάθεση! Η μουσική του σε ανεβάζει, σε ηρεμεί, σε ταξιδεύει και σε συνοδεύει! Αν δεν έχετε Spotify ακούστε εδώ τα κομμάτια του. Aπλά πρέπει!

Μιας και η εβδομάδα ήταν αφιερωμένη στην νέα σχολική χρονιά, γελάσα πολύ, πάρα πολύ, με αυτές τις φωτογραφίες από το "πριν και μετά" της πρώτης μέρας στο σχολείο. Η δεύτερη είναι η αγαπημένη μου.

Καλή σχολική χρονιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.