5 μουσικά παιδικά βίντεο

Δευτέρα, Απριλίου 24, 2017

Μας αρέσουν πολύ τα κινούμενα σχέδια. Ο Πέτρος σιγά σιγά άρχισε να βλέπει ελεγχόμενα βιντεάκια αλλά τώρα τελευταία φυσικά έχει άποψη: " Όχι αυτό δεν μ'αρέσει", "βάλε το άλλο" κλπ. Μετά την επιτυχία της Fantasia του Disney, άρχισα να ψάχνω βιντεάκια που έχουν κομμάτια κλασικής μουσικής και χωρίς πολλά λόγια. Λόγω του επαγγέλματός μου, ο μικρός από την εμβρυακή του ηλικία έχει αυτού του είδους μουσικά ακούσματα και είμαι περιχαρής που είναι από τώρα σε θέση να αναγνωρίζει μουσικά κομμάτια!
Ευτυχώς βρήκα αρκετά μετά από πολύ ψάξιμο και όταν ήρθε η ώρα να τα παρακολουθήσει ξετρελάθηκε και ξεκαρδίστηκε γιατί ορισμένα, αν όχι όλα, έχουν πολύ πλάκα! Ενθουσιασμένος άρχισε να κάνει κι αυτός τον μαέστρο "...όπως o Μίκυ, μαμά"!
Για αρχή ακολουθούν τα 5 πιο αγαπημένα αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλα! Επίσης, σας έχω το όνομα του συνθέτη με τον τίτλο του κομματιού σε περίπτωση που θελήσετε να τα ακούσετε αυτούσια, χωρίς την αστεία φωνή του Donald!

1. The Band Concert - Mickey Mouse (G. A. Rossini: William Tell Overture,The Storm)

2. Symphony Hour (ep.119) - Mickey Mouse (Franz von Suppé: Light cavalry)

3. Flight of the Bumblebee - Minnie Mouse (N. Rimsky-Korsakov: Flight of the Bumblebee) 

4. Droopy and Butch Play the Toccata and Fugue - Tom & Jerry ( J. S. Bach: Toccata and Fugue)

5. The Cat Concerto - Tom & Jerry (F. Lizst: Hungarian Rhapsody no. 2)

Πριν δείξετε στα μικράκια σας κάποιο από τα παραπάνω, δείτε τα εσείς πρώτα μήπως κάποιες εικόνες δεν σας βρίσκουν σύμφωνους.

Καλή ακρόαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.